2023 competitie winnaar

Hier is het nieuws over de zandkasteelwedstrijd die onlangs op het strand plaatsvond. De wedstrijd, genaamd “Zandkastelen Bouwen”, had 45 deelnemers die hun uiterste best deden om de mooiste en meest indrukwekkende zandkastelen te bouwen.

De winnaar van de wedstrijd was een prachtig zandkasteel in de vorm van een piramide met een puntige top. Het was omringd door water aan drie kanten, en het zand was lichtbruin en nat. De juryleden waren diep onder de indruk van het ontwerp en de uitvoering ervan.

Maar toen gebeurde er iets onverwachts. De vloed kwam opzetten en dreigde het zandkasteel weg te spoelen. De bouwer van het winnende ontwerp kwam naar voren en begon het zandkasteel te beschermen met zijn lichaam. Hij stond daar als een held, terwijl het water om hem heen stroomde.

De juryleden waren diep onder de indruk van zijn toewijding en vastberadenheid. Ze besloten dat hij de winnaar van de wedstrijd was, niet alleen vanwege zijn prachtige ontwerp, maar ook vanwege zijn moed en vastberadenheid.

En wat was zijn prijs? Een bouwpakket voor een zandkasteel van onze website, want Slordig is sponsor! 🎁

Het is jammer dat we te laat kwamen voor de foto, maar we hebben wel een gedetailleerde beschrijving van het winnende ontwerp. Het was een prachtig zandkasteel in de vorm van een piramide met een puntige top. Het was omringd door water aan drie kanten, en het zand was lichtbruin en nat. De juryleden waren diep onder de indruk van het ontwerp en de uitvoering ervan.